Επικοινωνα | |
Μνυμα Προδρου | ργανα Συλλγου | Σκοπς
Μλη | Νομοθεσα | Δικαιολογητικ - δειες | Επαγγελματικ Θματα | Επιστημονικ Θματα
Οδοντατροι Καρδτσας | Αγωγ Στοματικς Υγεας |
subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link | subglobal8 link

Ενημρωση

Η Στοματολογικ Εταιρεα Θεσσαλας διοργαννει το 5ο Συνδριο στις 27 και 28 Ιανουαρου 2018, το οποο θα πραγματοποιηθε στη Λρισα, στο ξενοδοχεο ‘Divani Palace’.

Για το πργραμμα και λοιπς πληροφορες πατστε στην εικνα!!!

Αναγγελα 27ης Πανθεσσαλικς Οδοντοστοματολογικς Συνδου

Η Οργανωτικ Επιτροπ της 27ης Πανθεσσαλικς Συνδου σας ανακοιννει τι η Σνοδος θα διεξαχθε απ την Παρασκευ, 4 Μαου 2018 ως και την Κυριακ 6 Μαου 2018  στο ξενοδοχεο "Ανντι" στα Τρκαλα.

Πρεδρος της Επιστημονικς Επιτροπς της 27ης Πανθεσσαλικς Οδοντοστοματολογικς Συνδου θα εναι ο κ. Αετπουλος Ιωννης, Γναθοπροσωπικς Χειρουργς.

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ:

Οι συνδελφοι που επιθυμον να παρουσισουν εργασα, παρακαλονται να αποστελουν ως 15 Φεβρουαρου 2018 τον ττλο της εργασας και περληψη μχρι 200 λξεις, με τα ονματα των συγγραφων (του ομιλητ υπογραμμισμνο) και το δρυμα απ το οποο προρχεται η εργασα, στις ηλεκτρονικς διευθνσεις της Οργανωτικς Επιτροπς: odo_silogos@hol.gr και του Προδρου της Επιστημονικς Επιτροπς: gaetop@yahoo.gr

Εβδομδα Φρμακο-επαγρπνησης 2017

Απ τις 20 ως τις 24 Νοεμβρου 2017, Ο Εθνικς Οργανισμς Φαρμκων (ΕΟΦ) διεξγει εκστρατεα για την προθηση της αναφορς των πιθανολογομενων ανεπιθμητων ενεργειν (παρενεργειν) απ τα φρμακα.

Η εκστρατεα αποτελε μρος της δετερης ετσιας εβδομδας ευαισθητοποησης στην Ευρωπακ νωση, με επκεντρο για το τρχον τος τα φρμακα που χορηγονται χωρς ιατρικ συνταγ.

Ο ΕΟΦ χει θσει ως προτεραιτητα την  παρακολοθηση της ασφλειας των φαρμκων, στα πλασια του ρλου του για την προσπιση της Δημσιας Υγεας.

Με την εκστρατεα μας επιθυμομε να σας ενημερσουμε για την ασφαλστερη χρση των φαρμκων και για την αναφορ πιθανολογομενων ανεπιθμητων ενεργειν.

ταν παρνετε να φρμακο βεβαιωθετε τι εναι κατλληλο για εσς. Εναι σημαντικ να θυμστε πντα να διαβζετε προσεκτικ το φλλο οδηγιν χρσης που συνοδεει το φρμακο, συμπεριλαμβανομνων της δσης που πρπει να παρνετε, της διρκειας και του τρπου λψης, των αντενδεξεων, προειδοποισεων και γνωστν ανεπιθμητων ενεργειν. Μην παρνετε ποτ δση και ποστητα μεγαλτερη απ αυτ που σας χει συσταθε απ αυτ που αναγρφεται στη συσκευασα. Σε περπτωση αμφιβολας, μιλστε με τον ιατρ τον φαρμακοποι σας.

Τρα μπορετε να βοηθσετε στην ασφαλστερη χρση των φαρμκων, αναφροντας πιθανολογομενες ανεπιθμητες ενργειες στον ΕΟΦ, εκολα και γργορα μσω του Εθνικο μας Συστματος Αναφορς και με ηλεκτρονικ υποβολ απευθεας στο 
kitrinikarta.gr.

Για το σχετικ δελτο τπου πατστε εδ

 

Δελτο Τπου ΕΟΦ

Η Στοματολογικ Εταιρεα Θεσσαλας διοργαννει στις 27 και 28 Ιανουαρου 2018 το 5ο Συνδριο της, το οποο θα πραγματοποιηθε στη Λρισα,
στο ξενοδοχεο ‘Divani Palace’.
σοι συνδελφοι ενδιαφρονται να παρουσισουν κποια εργασα
παρακαλονται μχρι τις 10 Δεκεμβρου 2017 να αποστελουν τον ττλο της εργασας, περληψη της εργασας (μχρι 200 λξεις), τα ονματα των συγγραφων (το νομα του ομιλητ υπογραμμισμνο) και το δρυμα απ το οποο προρχεται η εργασα, στην ηλεκτρονικ διεθυνση apostso@otenet.gr και stometh@gmail.com .
Σας ευχαριστομε προκαταβολικ και περιμνουμε την ανταπκρισ σας
για την επιτυχ διοργνωση του Συνεδρου.

Πρσκληση για το Σεμινριο Απομνωσης της εταιρας COLTENE, στις 11 Νοεμβρου 2017 στο ξενοδοχεο Ananti City Resort με ομιλητ τον Λοκα Ιωννη που συνδιοργαννει ο Οδοντιατρικς Σλλογος Τρικλων με την εταιρα Οδοντιατρικν ειδν Στεφκος Ζσης.
Το θεωρητικ μρος του σεμιναρου εναι δωρεν .
Ενημερστε μας γκαιρα για τη συμμετοχ σας στο πρακτικ μρος με κστος 50 ευρ.

Βσω Σκορα Στεφκου - τηλ. 2431035618 - 6979172681

Δετε το ενημερωτικ εδ...

ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η Στοματολογικ Εταιρεα Θεσσαλας, διοργαννει Βραδιν Επιστημονικ Εκδλωση, στη Λρισα, την Τετρτη 27 Σεπτεμβρου 2017, με ομιλητς την Τσιμποκη Μαρα, ειδικ Ορθοδοντικ με θμα ομιλας «Ανοιχτ δξη: Χειρουργικ μη χειρουργικ αντιμετπιση» και τον Τσολκη Ιωννη, ειδικ Ορθοδοντικ, με θμα ομιλας «Κατλληλος χρνος ναρξης ορθοδοντικς θεραπεας». Η εκδλωση θα πραγματοποιηθε στα γραφεα του Οδοντιατρικο Συλλγου Λρισας, Ερυθρο Σταυρο 9-17 και ρα 8.30μμ.

Βραδιν εκδλωση 27/09/2017

Ανδειξη νου Δ.Σ. του Οδοντιατρικο Συλλγου Καρδτσας

Δετε το νο Δ.Σ. εδ.....

-----------------

Καλονται λα τα μλη να συμμετσχουν στις εκλογς του Συλλγου, την Κυριακ 19 Μαρτου 2017 απ ρα 10:00 π.μ. ως 15:00 μ.μ., για την εκλογ νου Δ.Σ., Εξελεγκτικς Επιτροπς, Πειθαρχικο Συμβουλου και Εκπροσπων του Ο.Σ. Καρδτσας στην Ε.Ο.Ο..

Η φυματωση πρα απ την Ιατρικ

Πως απ μασμα το «χτικι» μετατρπηκε σε κοινωνικ ζτημα; Πως η εξυγανση του δημσιου χρου επιστρατετηκε στην προσπθεια καταπολμησης του βκιλου του Κωχ; Ποιες ταν οι πρακτικς αντιμετπισης ιδιωτικ και δημσια και ποιοι επδειξαν καλτερα αντανακλαστικ;

Αυτ δεν εναι τα μνα ερωτματα, τα οποα θα απασχολσουν ομιλητς και κοιν στην ημερδα με θμα « η φυματωση πρα απ την ιατρικ » που θα πραγματοποιηθε την Κυριακ, 19 Μαρτου 2017, ρα 11.00 π.μ. στην αθουσα της ΠΕΔ Θεσσαλας (πρην ΤΕΔΚ, Μ. Αλεξνδρου 34). Την ημερδα υλοποιον το Ιστορικ-Λαογραφικ Μουσεο «Λ.& Ν. Σακελλαρου» του Δημοτικο Οργανισμο Πολιτισμο Αθλητισμο Καρδτσας σε συνεργασα με τους «Φλους του μουσεου της πλης Καρδτσας» και σε συνδιοργνωση με τους Ιατρικ και Οδοντιατρικ Σλλογο, το Γενικ Νοσοκομεο Καρδτσας και με την υποστριξη του Δμου Καρδτσας.

Το πργραμμα της ημερδας, η οποα χει αφορμ την παγκσμια ημρα κατ της φυματωσης (24 Μαρτου), περιλαμβνει τις εξς εισηγσεις:

Κστας Γουργουλινης, καθηγητς Πνευμονολογας, Πανεπιστμιο Θεσσαλας, Η φυματωση στην τχνη

Γιννης Στογιαννδης, Δρ. Ιστορας, Φυματωση, πλεις και σανατρια. Η αρχιτεκτονικ μιας νας ιστοριογραφας

Φωτειν Λκκα, Μουσειολγος- Δρ. Ιστορας, Επιστ. Υπεθυνη μουσεου πλης του Δμου Καρδτσας (ΔΟΠΑΚ), «ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ακαθαρσιν το ανγνωσμα (1910)»: απ την ιστορα της δημσιας υγεας και των υποδομν υγιεινς στην πλη της Καρδτσας

Στο πλασιο της εκδλωσης θα προβληθε επσης το βραβευμνο ντοκυμαντρ της Πνευμονολογικς Κλινικς του Παν/μου Θεσσαλας «Πνο ζως», σε σκηνοθεσα των Δημτρη Βερνκου και Πλυς Βλχου, διρκειας 66', μιας ταινας για τη φυματωση και τον ρωτα, εν το κοιν θα χει την ευκαιρα να συζητσει και με τους δημιουργος της ταινας.

ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Πως να ζομε Με να ΕΞΥΠΝΟ ΣΤΟΜΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ.

Το Δ/κ Συμβολιο του Οδοντιατρικο Συλλγου σας καλε την Τετρτη 15 Φεβρουαρου 2017 ρα 7.00 μ.μ. σε ετσια εκλογοαπολογιστικ Συνλευση στα γραφεα του Συλλγου μας.

Θματα :  

•  Διοικητικς απολογισμς - προγραμματισμς.  

•  Οικονομικς απολογισμς - προπολογισμς.  

•  Εκλογς  

•  Κοπ πτας

Η παρουσα λων των μελν εναι αναγκαα.

Για περισστερες πληροφορες, σχετικ με το Βαρμετρο HCB,

μπορετε να επικοινωνετε με το help desk στο

info@hc-barometer.gr στο τηλ. 210 7243950 -

http://hc-barometer.gr/

22.01.2017 ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

Η Στοματολογικ Εταιρεα Θεσσαλας διοργαννει επιστημονικ εκδλωση,

το Σββατο 28 Ιανουαρου 2017 , στο ξενοδοχεο Divani Palace, στη Λρισα.

Θμα: " ταν η ιατρικ γνση συμβλλει στη σωστ καθημεριν οδοντιατρικ πρξη ".

Χορηγς της εκδλωσης εναι η εταιρεα Οδοντιατρικν Ειδν Στεφκος Ζσης.

Η εσοδος εναι ελεθερη για τα μλη της Στοματολογικς Εταιρεας. Για τα μη μλη η συμμετοχ στην ημερδα εναι 20 ευρ.

Δετε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Live MOUTH SMART

2016...

2015...

2011...

Τελευταα Ενημρωση: 14.12.2017

Αρχ | ροι χρσης | ©2011- Οδοντιατρικς Σλλογος Καρδτσας


Οδοντιατρικς Σλλογος Καρδτσας